image
Det er ikke så farlig om været er grått, når livet er godt. Mjøsa glitrer ikke, men Bergsengtunnelen er borte, så plutselig er man ved Trangerud, og snart hjemme igjen, uten å kjøre i mørket.
image
Ukens fuglenyhet hjemme hos oss: Bokfinken er tilbake i busken og Linerla er observert i bygda. Det er supert «bli forkjølet»-vær. Stilongs og ullstrømper er pakket bort, men kulda har glemt å reise, så jeg får tåle vårsnufsingen min litt lenger. Og jeg vil tro Kleenex’ aksjeeiere storkoser seg over både været og min rosa nese.
image
Og med restaurant-Carbonara sammen med hyggelige jenter, midt i uka, er det ikke så farlig om det er litt grått ute. Godt selskap overskygger dårlig vær. Og når Onkel og Tante er så heldig at de til og med får overnattingsbesøk av supersprudlende Lauritz, ja da blir alle glade og nyter livet.
image
Tilogmed påskekaktusen husket plutselig på at den måtte sette igang blomstringen. Bare så dumt at den kun fikk én blomst.. Men vakker er den.
image
Men alle var nok ikke like fornøyde. Den blide nysgjerrige katten som har lusket rundt i nabolaget en stund var nok fryktelig sulten for den snek seg med inn i gangen vår og lurte på hva den kunne finne på andre siden av kjøkkendøren. Dessverre for den ble den loset ut igjen, gitt litt vann, og så vandret den ut i nabolaget igjen. Slik er det å være katt på ville veier. Ikke alltid like enkelt.
image
Jeg har alltid undret meg på katteelskere, hva disse «drifterne» gir av selskap? Men når man har en søt liten skildpadde tuslende rundt i huset, har jeg kanskje ikke noe jeg skulle ha sagt? De må nok alle oppleves.
Her er lille Greco i selvoppsøkt morgenvarming før frokost.
image